Over Ons Bedrijf

Wie zijn wij ?

Umberto en Nikki, de gezichten achter Verdoni Stables. In 2017 met zeer veel passie begonnen aan dit avontuur. Hieronder lees je ons persoonlijke verhaal.

Nikki

Je kent het wel, de typerende verhalen “Als klein meisje ben ik begonnen op de manege” De liefde voor paarden begon ook zo bij mij. Op mijn 11e ben ik gestopt op de manege, kreeg ik mijn eerste leasepony en ging ik rijden bij een handelaar in de buurt. Mijn eerste eigen paard kreeg ik van mijn ouders op mijn 13e. Een 2,5jarige ruin van Havidoff. Door hem heb ik pas echt leren rijden. Het samen leren en leren opleiden vond ik fantastisch om te doen. Inmiddels is hij 22jaar, kerngezond en er is geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om hem te verkopen. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het rijden van jonge paarden. Vooral de paarden sterker maken in hun basis en hun balans om vervolgens van daaruit te gaan opleiden, vind ik het leukste om te doen. Om mezelf te blijven ontwikkelen, les ik bij Rien vd Schaft, ga ik regelmatig op wedstrijd en woon ik verschillende clinics bij.

Umberto

Toen Nikki nog onregelmatige diensten had als verpleegkundige, ging ik wel eens naar stal om haar paard te poetsen en te wandelen. Ik ben toen verliefd geworden en wilde er steeds meer van weten. In 2017 begonnen we met het kopen van een paard om zelf op te leiden en te verkopen. Al snel kwam het fokken op ons pad en toen ons eerste gefokte veulen geboren was, wisten we het zeker. Dit is het mooiste wat er is!

Wat zeggen onze klanten

Lees hier de ervaringen en reviews van anderen die met Verdoni Stables hebben samengewerkt.