Drie gezonde veulens

22 maart opende het veulenseizoen bij ons met een prachtig merrieveulen van Kjento uit onze Maia B. wat 6 dagen te vroeg werd geboren. Ze werd met dit veulen voor het eerst moeder en deze rol past haar goed. Het gitzwarte veulen met 2 witte voetjes kreeg de naam “Sarai Verdoni” wat Vorstin betekent.

Het duurde 16 dagen langer dan gepland, maar op 21 april beviel Lilly van wederom een prachtig hengstveulen van de hengst Filou. Een diep zwarte hoogbenige hengst met een prachtig getekende bles. Hij kreeg de naam “Sir Verdoni”

Tot slot kwam 6 dagen na de verwachte datum, pal overdag, ons laatste veulen van dit seizoen. Een hengstveulen van onze merrie Lieke van de hengst Secret. Een kopie van haarzelf met 2 witte voetjes en een kolletje. Wat een prachtige verschijning. Hij heet “Salento Verdoni”

De bevallingen zijn goed verlopen, de moeders en veulens maken het goed. Nu genieten maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vindt je ook leuk: